UA-80442521-1

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Tavallinen talvipäivä

Auringonpaiste talvella aivan kuin velvoittaa menemään ulos. Sisällä notkumisesta tulee huono omatunto. Vielä on parhaimmat kelit edessä, kun ilmat lauhtuvat ja aurinko alkaa lämmittää. Kevättalvi on ollut aina suosikki vuodenaikani. Toki kaikissa vuodenajoissa on parhaat puolensa.

Mäenlaskua ja painikilpailu omassa rannassa

Lekmeriltä*tilaamani Didrikssonin toppikset olivat sopivat ja tulivat kahdessa päivässä. Niitä onkin nyt käytetty joka päivä ulkoilussa, niin kotona kuin päivähoidossa. Pieniksi käyneet haalarit ja toppikset annettiinkin jo eteenpäin. Talvitakkikkiinkin olin tosi tyytyväinen ja se saadaan käyttöön suunnitellusti seuraavana talvena. Henkselillisten toppahousujen tarjoushinnat olivat nyt 50% alennuksessa. Uusi tilaus lähti sunnuntaina. Pipo ja lakki, sekä Sorelin talvisaappaat kolahtaa postiin hyvällä tuurilla jo huomenna. Talvisaappaisiin jätin kasvunvaraa, koska ne on tarkoitus ottaa käyttöön vasta ensi talvena. Jopa -70% alennuksessa olevia ulkovaatteita ja kenkiä pääset selaamaan TÄÄLTÄ*.


Grillikota valmistui kesällä 2017
Vielä on ollut paljon pakkasta. -15 ja -20 välillä on lämpötilat huidelleet. Poika kyllä viihtyy ulkona, mutta jos en itse pysy kokoajan liikkeellä, niin kylmä tulee. Välillä käydään lämmittelemässä grillikodassa ja paistamassa makkaraa ja vaahtokarkkia. Talomme sijaitsee lähellä rantatörmällä, joten mäenlaskuun ei välttämättä tarvitse lähteä kauemmas. Varovainen saa kuitenkin olla ohi ajavien moottorikelkkojen kanssa. Niiden tulon kuitenkin kuulee jo kauempaa.


Grillikodassa lämmittelyä ja makkaranpaistoa
On kyllä ihanaa pystyä nauttimaan vapaa-ajasta, jota on nyt selvästi enemmän kuin edellisenä syksynä. Viime syksy oli omien opintojeni kannalta yhtä hässäkkää. Reilun kahden kuukauden työharjoittelun lisäksi keräsin opinnäytetyöhöni aineistoa ja suoritin 11 kurssia. Nyt koko keväänä on vain opparin kirjoittelua, neljä kurssia ja viimeinen harjoittelukin alkaa vasta huhtikuun  alussa. Olenkin nyt vienyt pojan hoitoon usein sovittua myöhemmin ja vietetty muutamia päiviä kotosalla, koska se on ollut mahdollista järjestää. Todennäköisesti aloitan työt jossain syksyllä, joten nyt kun on mahdollista, niin nautitaan nyt tästä kiireettömyydestä.

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit! =)